Stressfrihed kunder og kursusdeltagere siger:

Kære Poul og Helle 
Tusind tak for et rigtigt spændende, hyggeligt og lærerigt kursus i Århus i går, med stressfrihed (OG CHOKOLADE Uhm...) Alle burde tage sig tid til at “stoppe op” - mærke sig selv - det skylder man sig selv - i den travle hverdag. 
I er “så behagelige” at være sammen med, og hvor føler man sig dog FRI i Jeres omgivelser” med fuld fokus på SIG SELV. Tak for de nye gode “værktøjer”, som jeg FRIT kan bruge. 

Tak for et alletiders kursus.
Det kan varmt anbefales. 
De bedste hilsener fra Malene

Malene Albrechtsen


"Alt for ofte taler vi om behandling af stress i stedet for at fokusere på forebyggelsen, og det er netop her, at Poul og Helle er unikke med deres koncept Stressfrihed.dk.
Kun én selv kan skabe forandringen, der eliminerer eller helt undgår den skadelige tilstand, som stress er, og hvorfor ikke opnå viden om hvordan, FØR du havner i risikozonen? Eller måske tænker du, ligesom jeg selv gjorde, at kan det ikke ske for dig? ;-)

I så fald kan jeg stadig stærkt anbefale Poul og Helles koncept, for hvem kan ikke bare generelt i hverdagen - på jobbet eller privat - ønske sig mere FRIHED i krop, sind og sjæl? Og det er præcis, hvad de tilbyder dig muligheden for!"

Kærlig hilsen
Bethina Hansen


"Poul Jeritslev og Helle Jæger Moos har skabt Sressfrihed.dk og med det en form for kursus jeg varmt kan anbefale.

De formår virkelig at forklare og bringe deltagerne i spil på en måde, så kursisterne selv kan praktisere den opnåede viden i dagligdagen. Gennem dialog og diskussion bringes problemstillinger frem i lyset, derved fremtræder kurset næsten som en workshop, hvilket gør at den opnåede viden sætter sig ind under huden.

Jeg kan varmt anbefale deres kursus."

Med stressfri hilsen

Niels Ulsø Kristensen


"Det der kommer til mig i forhold til Stressfrihed konceptet er, at jeg godt kan lide, hvor simpel forståelsen er.

Vi har alle forskellig grad af forståelse, når det gælder det menneskelige sind, og Helle og Pouls åbenhed skaber den plads, der skal til, for at alle kan udforske forståelsen sammen."

Esben Andersen
Transformative Coach


"Tak kan siges på mange måder og af mange grunde - egentlig....

Idag siger jeg tak til Poul Jeritslev og Helle Jæger Moos for en inspirerende og hyggelig Stressfriheds konference i Nyhavn. 

Tak fordi, de handler på deres viden om og erfaring med, hvad der egentlig skal til før vi, det enkelte menneske lever stressfrit. 

Tak fordi de er så meget bare sig selv og derfor så troværdige ift det de formidler.

Tak fordi de tror på det, handler på det og ufortrødent arbejder på at udbrede kendskabet til Stressfriheds formlen."

Pernille FStressfrihed kurser og workshops

Målgruppe:
Alle, som ønsker mere glæde og mindre stress i hverdagen - privat og professionelt.

Ledere, HR-ansvarlige og andre, som skaber resultater gennem menneskelige relationer.

Se alle åbne Stressfri kurser

Begrænset antal pladser
- bestil din billet til Stressfrihed nu eller kontakt os for et virksomhedsspecifikt forløb, kursus, workshop eller foredrag.

Med venlig hilsen

Helle Jæger Moos og Poul Jeritslev