Fra PRES til PERFORMANCE

Fra pres til performance:

I disse X-factor tider vil vi så gerne præstere vores bedste på scenen, tryllebinde rummet og vise, hvad vi virkelig kan.

Og vi er godt klar over, at det gør vi ikke, når vi er pressede...

Men fordi vi er kodet til performance, og vi tror, at vores mentale velbefindende ligger derude, et sted i fremtiden, efter det store, afgørende præstations-show, prøver vi at skjule eller håndtere presset ved at blive stylet, tage vores professionelle attitude og det store smil på og gøre det, andre mener, vi skal give publikum - det, der vil bringe os finalesejren og evig lykke.

12-tals-piger og Gulddrenge

Helle har hjulpet mange "12-tals-piger" til at finde sig selv, derinde bag presset om at leve op til alle forventningerne. Finde deres egen måde og vej. Slippe ud af det pres, som gav dem eksamenskarakterer langt under deres faglige niveau. Skabe en personlig, mental fri platform, at performe fra, komme ud af pres-boblen - og få 12 alligevel.

Poul har fået mange til at spørge sig selv, hvad alt det her (mit arbejde, liv, relationer, karriere, stress osv.) egentlig går ud på - og finde den ro i sig selv, som har givet dem muligheden for igen at se klart, finde deres egne svar, komme videre i en anden, bedre retning og performe frit på et helt nyt niveau.

Sammen har vi skabt Stressfrihed konceptet, fordi vi mener, at vi alle sammen har det bedst, når vi finder vores eget svar, finder vores egen vej og gør det bedste vi kan, på vores egen måde.

En verden af forventninger

Det kan være vanskeligt, at se sig ud af det konstante pres - for sådan er det jo, her i den verden vi faktisk lever i, ikke sandt?

Det kan være vanskeligt, at se andre blive skuffede, kede af det, sure eller vrede, når du ikke lever op til deres forventninger, for vi vil så nødig skuffe andre, ikke sandt?

Det kan være vanskeligt, at se sine egne drømme og ønsker blive indkapslet, nedgjort og lukket ned, når vi nu ved inderst inde, at det kunne være anderledes, ikke sandt?

Så er vi egentlig pressede - eller er det andres forventninger, vi prøver at leve op til og presser os selv med?

Er vi egentlig pressede - eller er det følelsen af og tanken om konsekvenserne, hvis vi performer dårligt, der holder os tilbage?

Er vi egentlig pressede - eller er det tanker, vi bringer til virkelighed?

Overskue eller gennemskue?

Vi ved godt, at vi ikke performer så godt, når vi er pressede, så tænk en gang over denne idé:

Tænk hvis det nu ikke er andres forventninger, vi prøver at leve op til, men mere hvad vi selv tænker om konsekvenserne af ikke at gøre det... hvordan ville det så ændre din måde at agere på i dagligdagen?

Er du egentlig presset - eller føler du dig presset, når du tænker på alt det, du selv og andre forventer af dig?

Tænk hvis det kun er dine egne tanker, du behøver at se igennem, for at komme ud af presset?

Tænk hvis andres forventninger til dig blot var deres tanker?

Tænk hvis det intet har med dig at gøre overhovedet?

Tænk hvis det er så enkelt...?

 

Hav en fantastisk tankefridag.

Mange hilsner

Helle & Poul
 

PS.
Er andres forventninger til dig et pres, og holder det dig fra at gøre dit bedste..?
Tjek vores aktuelle Stressfrihed i praksis kurser - om hvad du kan og kan lade være med at gøre.

 

Se også "Kend dig selv" - Stressfrihed Danmark Panelets eneste anbefaling

 

#stressfriheddanmark #stresspanelet #kenddigselv #livsmestring